Arrangementer

Festival for Verdensmålene

Skoleklasser kan fredag d. 26. april deltage i festivallen

Den 26.-27. april 2019 afholdes Festival for Verdensmålene, og du og din klasse er inviteret til at deltage fredag d. 26. april. Her vil fokus være på børn og unge, og indholdet på festivalen tilpasses skoleelever. Lær mere om – og arbejd med - Verdensmålene. Det er et godt afsæt for et videre forløb i klassen efterfølgende. Eller som afslutning på et forløb.

Festivalens fokus er på viden og engagement. På festivalen kan jeres elever møde virksomheder, organisationer, NGO’er, foreninger mv. og opleve bæredygtige projekter og innovative løsninger. Alt sammen gennem oplysning, involverende aktiviteter, quizzer, konkurrencer mv. Med det formål at sætte bæredygtighed på dagsordenen hos eleverne og arbejde med refleksion og handling og opleve at vi alle står sammen om at nå de 17 Verdensmål. Både lokalt og nationalt.

Tid og sted: Den 26. april kl. 9 - 15 i Apotekerhaven.

Økonomi: Det er gratis at deltage.

Målgruppe: 

Indhold: 

1. Ekskursion til festivalen - ingen tilmelding:

Alle skoleklasser er inviteret til at besøge festivalen fredag d. 26. april mellem kl. 9–15. Mød op til nogle gode timer med høj grad af viden, dialog, læring og engagement.  De kan møde og deltage i aktiviteter med Plastic Change, Danfoss, Fødevarebanken og mange andre lokale og nationale aktører, der alle arbejder med mange aspekter af bæredygtighed. Eksempelvis med efterfølgende essays baseret på små interviews af de deltagende aktører på dagen. 

2. Deltag i workshop/oplæg - tilmelding: 

På festivalen kan eleverne deltage i workshops med blandt andre UNCity4Schools, Verdens Bedste Nyheder, Naturskolerne, Sønderborg Forsyning, Det Fælles Elevråd og LEGO® Build-the-Change. Mere information om aktiviteterne og tilmelding hertil via link: https://verdensmaal.typeform.com/to/rgbckL (Der er stor interesse, så meld til hurtigt).

For mere info eller spørgsmål: Skriv til Julie Andersen: juan@sonderborg.dk