Arrangementer

Projektmesterskabet 2019

Giv projektarbejdet på skolen en extra dimension. Under et professionelt set up, dyster finalegrupperne med deres projekter.

Tid og sted:  

Tirsdag den 30. april 2019 - på Syddansk Universitet, Alsion

Økonomi:

Arrangementet er gratis, da det er er en del af Forskningens Døgn. 

Målgruppe:

  • 7. årgang deltager som publikum.
  • 8. årgang (evt. 9. årgang) kan deltage i konkurrencen og som publikum.

 

Indhold:

Flyer om projektmesterskab 2019: /media/1698/flyer-projektmesterskab2019laererne.pdf

I Projektmesterskabet sættes fokus på projektarbejdsformen. Elever fra 8. (og 9.) årgang kan deltage med de projekter, som de laver på skolen i deres projektuger eller med andre projekter. 

Lærerne melder klasserne til. For hver tilmeldt klasse udvælger lærerne de 3 bedste projekter og sender disse til dommerpanelet. Dommerpanelet udvælger 5 finalister til konkurrencedagen. Alle tilmeldte klasser kommer med på finaledagen uanset, om der er finalistgrupper i klassen.

På konkurrencedagen uddeles en dommer- og en publikumspris. En professionel vært sørger for god stemning og masser af humor. Således har både Jakob Riising, Martin Brygmann og Niels Olsen været værter. I år kommer Sebastian Klein.

På finaledagen oplever 8. klasserne studiemiljøet, når de møder studerende og får en rundvisning. Eleverne i 7. får eget program (ofte et science show), i den tid 8. årgang er på rundvisning. 

Film om projektmesterskabet 2015: 

Projektmesterskabet 2016: 

 

Kursus:

Lærere inviteres til kursus - samtale dag om projektarbejdsformen den 3. oktober 2018. Målet er ved fælles hjælp at videndele det, der er godt, fra skole til skole. http://www.houseofscience.dk/opslag/personalekursus-projektarbejdsformen-kursus-med-faglig-sparring

 

Kontakt og info: 

Michael Stender, projektmedarbejder House of Science, mise@sonderborg.dk+45 2790 0121

Syddansk Universitets hjemmeside: 

http://www.sdu.dk/uddannelse/brobygning/tilbud/teknik_projektmesterskabet

 

Tilmelding: Er lukket - kontakt Michael Stender på 27900121.