Aktører

Unge Forskere 2017/18

Børn og unge fra folkeskole og ungdomsuddannelse kan deltage med deres scienceprojekt, der bedømmes af en fagjury. De bedste går videre til en regions- og en landskonkurrence.

Økonomi: Deltagelse er gratis 

Indhold:

Børn og unge fra 3. - 10. klasse kan indsende deres videnskabelige projekter enkeltvis eller i gruppe til konkurrencen Unge forskere – Junior. Unge fra ungdomsuddannelserne kan på samme måde indsende til konkurrencen Unge Forskere - Senior. Se: http://ungeforskere.danishsciencefactory.dk/magasiner.

Derudover kan grundskoleelever også deltage i konkurrencen Min Vildeste Idé. Min Vildeste Idé. Det er en mindre mundfuld end Unge Forskere Junior, men giver stadig mulighed for at udfordre sig selv, slippe fantasien løs og vinde fede præmier. 

Hvert år dyster et større og større antal i denne prestigefyldte konkurrence, hvor deltagerne får værdifuld erfaring med at lave og formidle naturvidenskabelige problemstillinger, undersøgelser og resultater.

Der afholdes hvert år regionsfinaler flere steder i landet bl.a. på Universe. Her skal projekterne præsenteres for en interesseret jury, som også stiller spørgsmål og giver konstruktiv kritik, som de unge kan bruge i deres videre arbejde. Hvis de udvælges går de videre til landsfinalen i Forum i København. 

Tid og sted:

Tilmelding - sidste frist er den 28. februar 2018

Regionsfinale i Universe er i marts 2018

Landsfinale i Forum er den 22. - 24. april 2018

Information og download af kataloger/materialer: 

Se:http://ungeforskere.danishsciencefactory.dk/ 

Lærerkursus:

ASTRA afholder samme dag som regionsfinalen i Universe et introkursus til Unge Forskere 2018/19. Her kan lærere forud for den næste runde bliver klædt på til at deltage med deres klasser eller udvalgte elever. 

 

http://ungeforskere.danishsciencefactory.dk/tidsplan

Information om regionsfinalen: 

Claus Koch, Faglig Formidlingsleder Universe, chko@universe.dk, 88819513

 

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/tagSortedFour.cshtml)