Aktører

Universe

Universe - den naturvidenskabelige læringspark, hvor begejstring og læring om naturvidenskab, matematik og teknologi er i fokus

Tid og sted:

Parken er åben til 20. oktober 2019. 

Universe, Mads Patentvej 1, 6430 Nordborg 

Økonomi:

Deltagerbetaling - priser ses på hjemmesiden. 

Målgruppe: 

Børn, unge og voksne i alle aldre. Klasser og grupper kan booke sig ind på en "Skoledag" og/eller "Undervisningsforløb". 

Indhold: 

I Universe kan børn og voksne fordybe sig og undres, lege og lære fra det ene eksperiment og sjove naturfænomen til det andet. Du kan bygge vandraketter, grave med en rigtig gravemaskine, køre tohjulede Segways og løfte en bil.  Du kan også opleve fortællingen om hvordan en af Danmarks største industrivirksomheder er blevet til. Se: www.universe.dk

I juni, juli og august er parken åben alle dage – i øvrige måneder er der weekendåbent, samt på hverdage for bookede skoleforløb – Fra 10. – 18.oktober (efterårsferien) er parken atter åbent alle dage. Se kalenderen på: http://universe.dk/da/planl%C3%A6g-dit-bes%C3%B8g/%C3%A5bningstider

Skoler kan besøge Universe på både parkdage og skoledage.

Parkdage er almindelige åbningsdage, hvor alle parkens aktiviteter er tilgængelige. På disse dage har vi en lavere entré-pris for skoler og der kan tilkøbes et undervisningsforløb. 

Skoledage er dage, hvor parken kun er åben for skoler og grupper, der har forudbestilt et aktivitetsprogram. På disse dage tilbyder vi vores laveste skole-pris som inkluderer et undervisningsforløb. Universe tilbyder forløb, der på de enkelte klassetrin lever op til Fælles Mål.

Se vores udvalg af undervisningsforløb her

Booking
Når I har kigget beskrivelserne af forløbene igennem, kan I booke direkte på hjemmesiden.  Hvis I har spørgsmål, er I også meget velkomne til at kontakte os på telefon 88 81 95 00.

Hvis I ønsker at tage hele skolen eller en stor gruppe med til Universe, så ring til os, så vi kan finde ud af, hvorledes vi får stykket en vellykket dag sammen for jer.

Reservér bustransport
Hvis I skal køre med bus til Universe, kan I reservere plads hos Sydtrafik i op til 5 hverdage inden besøget. Reservér jeres busbilletter her.

Du skal være opmærksom på, at Sydtrafik kræver, at der forudbestilles gruppebilletter til offentlig bustransport senest 5 dage inden besøget.

Ønsker i at leje en bus er der mange lokale aktører, fx GF Busser eller slå¨op på De Gule Sider.

Links og downloads:
www.universe.dk

Økonomi:
Deltagerbetaling

Kontaktinfo:

www.universe.dk og Email: info@universe.dk

Telefon: 8881 9500
(mandag – fredag 08:30-15:00)

Vil du vide mere

Kontaktpersoner

Partnerskabet House of Science
Jyllandsgade 36
6400 Sønderborg
Tlf. +45 21 51 62 81

> Skriv til os