Find person i netværket

House of Science er et stærkt uddannelsesnetværk, hvor parterne samarbejder om børn og unges læring, udvikling og almene dannelse.

For at styrke samarbejdet er der her en række kontaktoplysninger, som skal gøre det lettere, hurtigt at finde de personer i netværket, der kan være brug for at kontakte.

Til House of Science er der tilknyttet House of Science-koordinatorer i form af undervisere og vejledere på ungdomsuddannelser og folkeskoler. For dagtilbud går kontakten til pædagogerne gennem områdelederne.

  • Kontakt til ungdomsuddannelserne kan ske gennem mail, evt. telefon (der kan fremgå af skolernes hjemmesider).
  • Kontakt til folkeskolerne sker med mail gennem fællesnettet, der kun er intern adgang til. Evt. via skolernes kontor, eller gennem House of Science, der altid kan hjælpe med kontakt.
  • Dagtilbud kontaktes ligeledes via House of Science.
  • Uformelle læringsmiljøer fra partnerskabet kan kontaktes via mail og telefon, evt. via hjemmeside.

Fysisk er der ikke noget House, men et kontor på Jyllandsgade 36 i Sønderborg i den kommunale forvaltning for Børn og Uddannelse. Her vil vi gøre alt for at hjælpe din sag videre til de rette personer, så har du ikke kontakt straks, kan det skyldes, at den, du kontakter, er optaget af undervisning, men vi har en flad struktur, og søger i fællesskab at finde løsninger, der kommer børn og unge i kommunen til gode.

 

Vil du vide mere

Hvem er vi?

Partnerskabet House of Science
Jyllandsgade 36
6400 Sønderborg

> Skriv til os